Izbornik Zatvoriti

Autori filmova

Vladimir Ristić, reditelj završio je Akademiju umetnosti u Beogradu – katedra za filmsku i TV produkciju, diplomirani televizijski reditelj, klasa Slobodana Šuljagića 1999 – 2016. Ima značajno iskustvo u izradi promotivnih dokumentarnih filmova, tv spotova, televizijskih emisija različitog tipa, komercijalnih i sajamskih prezentacija, političkih kampanja.

Čitaj dalje…

Branka Bešević Gajić, srpska nagrađivana filmska rediteljka, scenaristkinja i producentkinja. Kao filmski reditelj u statusu je samostalnog umetnika, reprezentativnog Udruženja filmskih umetnika Srbije. Završila je studije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Gorana Pekovića.

Čitaj dalje…

Jelena Stojanović scenarista, reditelj i vodič kroz priču u svom debitantskom dokumentarnom filmu „Trnje i lovorike Olge Ilic“ vraća na veliko platno u kolektivno sećanje biografiju najveće balkanske putujuće glumice i umetnice iz reda začetnika moderog srpskog teatra.

Čitaj dalje…

Željko Mirković, nagrađivani filmski režiser i producent, stekao je dodiplomsku diplomu TV režije na Akademiji umetnosti u Beogradu 1999. godine i magistrirao na ETMA (Evropska akademija za upravljanje televizijom) u Strazburu, Francuska, i na Univerzitetu Bournemouth, Media School, UK.

Čitaj dalje…

Sladjan Stojanović, rodjen u Vranju. Diplomirani menadžer masovnih medija, zaposlen u dopisništvu Radio Televizije Srbije u Vranju.

Snimatelj mnogobrojnih priloga, reportaža i emisija emitovanih na kanalima Radio Televizije Srbije. Reditelj više dokumentarnih filmova kojima se predstavio na mnogim medjunarodnim filmskim festivalima i revijama širom sveta.

Čitaj dalje…